poul-henrik oxlund skræ | arkitekt - cand. arch.

Under min studie tid på Århus Arkitektskole, fandt jeg hurtigt ud af, at jeg havde flair for de fleste programmer jeg arbejdede med. Dette resulterede i, at jeg ofte fungerede som den lokale hotline for de andre medstuderende.

Efter at have været tilknyttet som IT-tutor for skolen under diverse opgaver, besluttede jeg, på opfordring af De Studerendes Forretningsudvalg (SFU), at afholde et weekendkursus i Autodesk 3ds Max.

I den forbindelse skrev jeg et kompendium som undervisningsgrundlag, der gennemgår alt fra forståelse af interfacet, grundlæggende modellering, import af autocad modeller og lyssætning. Et mindre udsnit af kompendiet kan ses under galleriet til højre.

Materialet er målrettet mod en udvikling af deltagerens grafiske kompetencer og visuelle forståelse og kan tilbydes til virksomheder og skoler.

Skulle I have brug for et kursus målrettet mod lyssætning, materialer eller modellering, kan dette også skræddersyes efter behov.

I forbindelse med et undervisningsforløb i AfterEffects på Grenå Tekniske Skole, udarbejde jeg et kompendium, som eleverne efterfølgende kunne bruge som opslagsværk. Dette kan ses/downloades til venstre i PDF format

For spørgsmål vedr. booking og priser kontakt mig venligst per mail eller på telefon 31 12 10 69

kursus_teaser kursus_teaser kursus_teaser