poul-henrik skræ | arkitekt m.a.a

Hvorfor vælge mig:

Med udgangspunkt i min arkitektbaggrund kan jeg hurtigt sætte mig ind i projektets hoved idé og efterfølgende give mit bud på, hvordan vi bedst muligt udarbejder en visuel identitet med fokus på projektets vigtige elementer. Æstetik er i høj grad en del af den arkitektfaglige grundsten og kombineret med fagets kreative side, giver dette den perfekte baggrund for at løse opgaven på et højt fagligt niveau.

Der er flere fordele ved at vælge en enkeltperson frem for et større kommercielt multimediebureau. Først og fremmest vil prisen typisk være lavere, da lønomkostningerne ikke skal dække flere cheflønninger, opdateringer af en større maskinpark og licenser. I vil altid have fat i den samme kontaktperson og risikerer ikke at blive kastet rundt mellem mange forskellige konsulenter, hvor I skal fortælle den samme historie igen og igen. Jeg lærer hurtigt jeres personlige krav, ønsker og stil at kende, og i praksis vil det fungere som at have en fast person ansæt i virksomheden.

Kompetencer:

I forbindelse med konkurrencer kører man ofte med en hård deadline, hvor der opstår et akut behov for flere deltagende parter. Med udgangspunkt i min dualitet, kan jeg være en del af konkurrenceteamet og deltage i det ønskede omfang både som arkitekt og grafiker. Som freelancer har jeg muligheden for at springe til, når Jeres behov er der - dette kunne være fra opgaven indledende faser eller det sidste træk, hvor det handler om at få produceret materiale og sat det op.

I forbindelse med større opgaver, kan arbejdet foregå onsite, hvis dette ønskes.

Poul-Henrik Skræ
31 12 10 69 | tlf
poul@skrae.dk | mail

Referenceliste:
JaJa Architects | ID Arkitekter | RUMarkitekter
JWH Arkitekter | 3D-Empire | Suitit.com